top of page
V E R K O O P

Door mijn passie in het trainen en opleiden van dressuurpaarden kom ik binnen mijn netwerk met regelmaat goede tot zeer goede pony's en paarden tegen. Bent u op zoek naar een passende pony voor uw kinderen of een paard voor de wedstrijdsport? Of zoekt u juist een plek om uw paard professioneel te laten verkopen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Niet alle verkoopspaarden- en ponies zijn vermeld op de site, neem vrijblijvend contact op voor het huidige aanbod.

CASANOVA (SOLD)

v. Brouwershaven Black Caviar

Casanova zijn kwaliteiten zijn al vroeg erkend toen hij als 3 jarige Hannoveraner Champion werd, het jaar daarop mocht hij het brons in ontvangst nemen. Hij was tevens geplaatst voor de finale op het Bundeschampionat en heeft zich tegen de beste ponies van Duitsland mogen verdedigen en dit mogen bekronen met een 6e plaats en scores van 8.0/8.5/8.0/8.2. 

Geslacht                 ruin

Niveau                 FEI

Stokmaat            148 cm

Geboortejaar       2017

Video op aanvraag

DER KLEINE PRINZ

v. FS Daddy Cool

Der Kleine Prinz is de kersverse winnaar van de Baden Württemberg Ponymaster, de grootste ponycompetitie van Zuid-Duitsland. Prinz heeft een ijzersterke CV waaronder hij op CDI Birkenhof 73,5% mocht noteren. In Balve Optimum scoorde hij 72,2% en hij mocht met maarliefst 74,9% thuiskomen uit Rot am See. 

Geslacht                 ruin

Niveau                 FEI

Stokmaat            148 cm

Geboortejaar       2014

BELAGIO (SOLD)

v. Benetton S

Belagio is een echte professor. Hij heeft zijn vorige amazone naar vele successen gebracht waaronder de tweede plaats in de staatskampioenschappen in Meißenheim met als hoogste score 76,5% in de kür. Daarnaast heeft hij de opwarmingsproef van de Pony-Master Dressage in 2022 gewonnen met met 72,236 % en in de finale van de Pony-Master Dressage 2022 met 74,208 % voor Schloss Ludwigsburg-Monrepos.

Geslacht                 ruin

Niveau                 FEI

Stokmaat            145 cm

Geboortejaar       2011

Video op aanvraag

FARBENFROHS COCKTAIL DE LUXE (SOLD)

v. Cocktailzauber

Cocktail is een heel opvallende pony met 3 goede gangen en een mega galoppade. Hij heeft zich meermaals geplaatst op L* niveau (vergelijkbaar met FEI) met scores tot 8.5. Hij is in de training opgeleid tot M** niveau. Als 5 en 6 jarige pony heeft hij zich geplaatst voor het Bundeschampionat en heeft hij het DSP Champion gewonnen met een 8.0 gemiddeld.

Geslacht                 Ruin

Niveau                 FEI

Stokmaat            148 cm

Geboortejaar       2016

Video op aanvraag

O'HANNA (SOLD)

v. Inclusive

Deze 4 jarige merrie heeft de Grand-Prix genen diep geworteld in haar bloedlijnen. Met haar indrukwekkende afstamming (Inclusive x Anoniem x Obelisk x El Corona x Clavecimbel) 5 generaties van Grand Prix hengsten, gangwerk en karakter heeft ze alleen de juiste persoon nodig om haar naar de top te brengen. 

Geslacht                  Merrie

Niveau                 Zadelmak

Stokmaat             165 cm

Geboortejaar        2019

bottom of page