P A A R D E N

E D I S O N

v. Johnson

Edison is het paard waarmee ik mijn grootste sportieve successen heb behaald. Edison hebben we samen in eigendom met de fokker, Roelof Veerman uit Zuidwolde. Ik kreeg Edison op stal toen hij 7 jaar oud was en in 2018 kwalificeerden we ons voor het A-kader bij de Young Riders. In datzelfde jaar maakten we deel uit van het Nederlands Team op het EK Young Riders in Fontainebleau waar we een zilveren teammedaille in ontvangst namen. We sloten onze Young Riders periode af met een bronzen medaille op het NK en focussen ons nu op de overstap naar de U25.

Geslacht                      Ruin

Niveau                     Inter 2

Stokmaat                170 cm

Geboortejaar           2008

IMG_1068_bewerkt.jpg
Galop Dino.jpg

O M E G A  V H  A N J E R S H O F

v. Secret

Omega is een jonge merrie van Secret x Negro. Deze merrie heeft een bijzonder goed karakter en beschikt volgens ons over alle ingrediënten om een heel compleet sportpaard te worden. Omega, aka Dino, behouden wij voor de sport en fokkerij.

Geslacht                      Merrie

Niveau                     Zadelmak

Stokmaat                168 cm

Geboortejaar           2019

M U F F I N (SOLD)

v. Dimension AT

Muffin is een Duitse rijpony merrie die van mijzelf is om verder op te leiden. Muffin heeft als 5 jarige in Denemarken mee gedaan aan verschillende jonge pony competities en deze met 8'en voor de gangen en een 9,5 voor de draf. Deze pony zal uiteindelijk voor de verkoop zijn maar wordt ondertussen verder opgeleid tot FEI pony. 

Geslacht                      Merrie

Niveau                     M/Z

Stokmaat                148 cm

Geboortejaar           2014

.JPG
IMG_3093_Facetune_24-11-2020-22-05-04.HE

M A C K L E M O R E (SOLD)

v. Zonik

Mackle is een halfbroertje van de succesvolle merrie Donna Lisa die met haar 3e jaar kampioen werd in Verden met waanzinnige scores boven de 8.5. Mackle heeft zijn talent in deze niet van een vreemde geërfd. 

Geslacht                      Hengst

Niveau                     Zadelmak

Stokmaat                168 cm

Geboortejaar           2017