CONTACT

HEEFT U VRAGEN OF WENST U INFORMATIE? AARZEL DAN NIET OM CONTACT MET MIJ OP TE NEMEN.
info@lauraquint.nl
+31 (0) 6 31 68 13 83
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

©2016 BY LAURA QUINT. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

Sponsoren:

E D I S O N

v. Johnson

Edison is het paard waarmee ik mijn grootste sportieve successen heb behaald. Ik kreeg Edison op stal toen hij 7 jaar oud was en in 2018 kwalificeerden we ons voor het A-kader bij de Young Riders. In datzelfde jaar maakten we deel uit van het Nederlands Team op het EK Young Riders in Fontainebleau waar we een zilveren teammedaille in ontvangst namen. We sloten onze Young Riders periode af met een bronzen medaille op het NK en focussen ons nu op de overstap naar de U25.

Geslacht                  Ruin

Niveau                     Inter 2

Stokmaat                170 cm

Geboortedatum       2008

K A N D O U R

v. For Romance

Kandour is het nieuwste lid van ons team. We hebben Kandour in eigendom samen met de familie van Norel. Deze talentvolle jonge hengst is als 3 jarige aangewezen voor het KWPN verrichtingsonderzoek en wordt nu verder opgeleid voor de sport. Hij zal het komende seizoen meedoen aan jonge paarden wedstrijden die gedijen bij zijn opleiding.

Geslacht                         Hengst

Niveau                      L

Stokmaat                 170 cm

Geboortedatum        2015

K O T C H A

v. Dancier

Kotcha is een 4 jarige ruin in eigendom van Dirk Reijne en GW van Norel. Hij staat sinds februari bij ons in training en zal dit seizoen zijn debuut maken in de wedstrijdsport. We hebben heel erg veel vertrouwen in dit jonge talent en zijn heel erg benieuwd hoe hij zich op lange termijn gaat ontwikkelen.

Geslacht                         Ruin

Niveau                      L

Stokmaat                 165 cm

Geboortedatum        2013

D N A

v. Gotcha-Utopia

DNA, bij ons op stal ook wel Dup genoemd, is de volle broer van de merrie Donna Lisa welke wij in eigendom hebben gehad. Dup is als hengst tot de 2e bezichtiging gekomen op de KWPN hengstenkeuring en gaat nu als ruin verder aan zijn sportcarriere. Maar eerst mag hij het komende seizoen lekker uitgroeien vanwege zijn pas 3 jarige leeftijd en jeugdigheid.

Geslacht                         Ruin

Niveau                      L

Stokmaat                 175 cm

Geboortedatum        2016