P A A R D E N

E D I S O N

v. Johnson

Edison is het paard waarmee ik mijn grootste sportieve successen heb behaald. Edison hebben we samen in eigendom met de fokker, Roelof Veerman uit Zuidwolde. Ik kreeg Edison op stal toen hij 7 jaar oud was en in 2018 kwalificeerden we ons voor het A-kader bij de Young Riders. In datzelfde jaar maakten we deel uit van het Nederlands Team op het EK Young Riders in Fontainebleau waar we een zilveren teammedaille in ontvangst namen. We sloten onze Young Riders periode af met een bronzen medaille op het NK en focussen ons nu op de overstap naar de U25.

Geslacht                      Ruin

Niveau                     Inter 2

Stokmaat                170 cm

Geboortejaar           2008

IMG_1068_bewerkt.jpg

M A C K L E M O R E (SOLD)

v. Zonik

Mackle is een halfbroertje van de succesvolle merrie Donna Lisa die met haar 3e jaar kampioen werd in Verden met waanzinnige scores boven de 8.5. Mackle heeft zijn talent in deze niet van een vreemde geërfd. 

Geslacht                      Hengst

Niveau                     Zadelmak

Stokmaat                168 cm

Geboortejaar           2017

M U F F I N

v. Dimension AT

Muffin is een Duitse rijpony merrie die van mijzelf is om verder op te leiden. Muffin heeft als 5 jarige in Denemarken mee gedaan aan verschillende jonge pony competities en deze met 8'en voor de gangen en een 9,5 voor de draf. Deze pony zal uiteindelijk voor de verkoop zijn maar wordt ondertussen verder opgeleid tot FEI pony. 

Geslacht                      Merrie

Niveau                     M/Z

Stokmaat                148 cm

Geboortejaar           2014

K A N D O U R

v. For Romance

Kandour is in eigendom van de familie van Norel. Deze talentvolle jonge hengst is als 3 jarige aangewezen voor het KWPN verrichtingsonderzoek en wordt nu verder opgeleid voor de sport. Hij zal het komende seizoen meedoen aan jonge paarden wedstrijden die gedijen bij zijn opleiding.

Geslacht                       Hengst

Niveau                      L

Stokmaat                 170 cm

Geboortejaar            2015

M A R S H M A L L O W

v. FS Mr Right

Marshmallow is een 5 jarige goedgekeurde dekhengst aangekocht als toekomstpony door buitenlandse klanten. Marshmallow heeft onder andere zilver behaald op het Bundeschampionat en zal de komende jaren van zijn opleiding voortzetten bij ons op stal.

Geslacht                      Hengst

Niveau                     5 jarigen

Stokmaat                148 cm

Geboortejaar           2015

IMG_7749_Facetune_18-05-2019-20-11-53_be
Schermafbeelding 2019-02-03 om 18.46.11_

D N A

v. Dancier

DNA, bij ons op stal ook wel Dup genoemd, is de volle broer van de merrie Donna Lisa welke wij in eigendom hebben gehad. Dup is als hengst tot de 2e bezichtiging gekomen op de KWPN hengstenkeuring en gaat nu als ruin verder aan zijn sportcarriere. Maar eerst mag hij het komende seizoen lekker uitgroeien vanwege zijn pas 3 jarige leeftijd en jeugdigheid.

Geslacht                       Ruin

Niveau                      L

Stokmaat                 175 cm

Geboortejaar            2016