top of page
HENGSTEN

Friedrichshof Kents Diamond

Een van de weinige zwarte goedgekeurd pony hengsten

mandyhollmannphotographie_0P2A1838_Original (priv_edited.jpg
mandyhollmannphotographie_0P2A0962_Original (priv. Nutzung) _e649a185_ 2.JPG

Kents Diamond
 

147cm - 01/01/2021 - Zwart met witte aftekeningen  (GGK in Verden, Duitsland)​

V. KENT NAGANO  V. KENTAUR
M. KASTANIENHOF REDSKIN
V. DOUBLE DIAMOND AK 
MV. RADONA

Nevada Rock is beschikbaar middels vers sperma

Dekgeld gust: € 200,00

Dekgeld toeslag: € 250,00

Voor meer informatie 

+31 6 31 68 13 83 Laura Quint

info@lauraquint.nl

mandyhollmannphotographie_0P2A1865_Original (priv_edited.jpg

Afstamming

Kent Nagano WE - vernoemd naar een van de beste dirigenten van onze tijd - zet de traditie van edelbloedhengsten op Stoeterij Kastanienhof voort in de 4e generatie. De stamvader en prestatievererver Kaiserjäger xx werd opgevolgd door Kennedy WE, die succesvol was tot en met gevorderd dressuurniveau. Kastanienhof Kentaur WE, winnaar van de keuring en succesvol tot FEI-dressuur, zette de hengstenlijn voort.

Kent Nagano, een stralend mooie, moderne en dynamische zoon uit de eerste jaargang van Kastanienhof Kentaur WE, is nu klaar om onze hengstenlijn te versterken. Hij sloot de Weser-Ems keuring in Vechta af als 1e reservekampioen 2018 in een extreem sterk

sterke jaargang. Zijn bewegingsdynamiek en verfijningseigenschappen werden hier ook bijzonder geprezen. De moedersvader, Apslau xx, zorgt voor nog meer edel bloed, waardoor Kent Nagano WE een echt alternatief is voor de genetica in de rijponyfokkerij. Apslau xx staat ook bekend als een topper in de springsport en eventing en bracht onder andere de Europese eventingkampioen Aircraft.

Ondertussen heeft Kent Nagano WE leeftijdssuccessen behaald, van plaatsingen in rijponyproeven tot dressuurponyproeven op A- en L-niveau en kwalificeerde hij zich voor het Bundeschampionat 2021 voor vijfjarige dressuurpony's.

mandyhollmannphotographie_0P2A1865_Original (priv_edited.jpg
bottom of page